در مجمع عمومی عادی گل گهر؛
گل گهر بزرگترین تولید کننده کنسانتره و گندله در کشور

سرآمدآنلاین_در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی و معدنی گل گهر که با حضور سهمداران به ازای هر سهم ۳۸ تومان سود تخصیص داده شد.

IMG 20240627 205236 906

به گزارش اقتصاد سرآمد آنلاین، ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی گل گهر، در مجمع عمومی اظهار داشت: که گل گهر با داشتن بیش از ۳۵ هزار نیروی کار در منطقه و هیات مدیره و سهامداران متعهد، توانسته است نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کند. وی گفت: این شرکت با تولید ۲۳ درصد از کنسانتره کشور، به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده کنسانتره در ایران شناخته می‌شود و با تولید ۱۱.۵ میلیون تن کنسانتره در سال ۱۴۰۲، شاهد رشد ۱۳ درصدی بوده است.

IMG 20240627 205238 786

ایشان به تولید ۲۳ درصد از گندله کشور توسط گل گهر اشاره کرد و گفت: این شرکت در زمینه گندله‌سازی نیز رتبه نخست را داراست و رشد ۲۲ درصدی را در این بخش ثبت کرده است. در بخش آهن اسفنجی و شرکت‌های زیرمجموعه، گل گهر با تولید ۳.۹ میلیون تن، دومین جایگاه کشور را به خود اختصاص داده و با رشد ۳ درصدی در تولید آهن اسفنجی و ۸۲۳ هزار تن شمش فولاد، در رتبه دهم قرار گرفته است.در بخش معدنکاری، گل گهر با باطله‌برداری ۸۲ میلیون تن و استخراج سنگ ۱۱ میلیون تن، رشد ۱۵ درصدی را تجربه کرده است.

 

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی گل گهر تاکید کرد که افزایش تولید گل گهر با رکوردهای کیفی و پایداری تولید همراه بوده و به ۲۰ رکورد کیفی دست یافته است که نشان‌دهنده تولید مسئولانه و صیانتی است.

وی در ادامه به شش محور توسعه‌ای شرکت اشاره کرد و گفت که توسعه اکتشافات یکی از این محورهاست. او افزود که یکی از پروژه‌های اکتشافی مهم کشور به گل گهر واگذار شده و تاثیرات آن در سه یا چهار سال آینده قابل مشاهده خواهد بود. عتیقی همچنین از تکمیل زنجیره فولاد خبر داد و اعلام کرد که یک واحد تولید ورق فولادی با ظرفیت ۳ میلیون تن در ۱۲ ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل "کگل" با بیان اینکه در بخش تنوع‌بخشی به کسب و کار، از دریافت پروانه برای استخراج مس، آنتیموان و زغال سنگ اشاره کرد و گفت: گل گهر در تولید سولفات آمونیوم نیز نقش کلیدی داشته است.

ایشان ادامه داد: شرکت در توسعه عملیات معدنکاری و به‌روزرسانی ناوگان حمل و نقل کشور پیشگام بوده و در زمینه زیرساخت‌های انرژی آب، برق و گاز نیز توانسته است با داشتن خط دوم، در صورت قطعی گاز، تداوم فعالیت‌های منطقه گل گهر را تضمین کند.

عتیقی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد فروش این مجموعه تولیدی، داخلی است گفت: در بخش فروش، گل گهر با تناژ ۱۴۳۰۰ هزار تن و رشد ۸ درصدی مواجه بوده است. فروش داخلی ۹۵ درصد از محصولات را پوشش داده و تناژ فروش داخلی رشد ۱۸ درصدی را ثبت کرده است. 

 ایشان خاطر نشان کرد که با توازن سیستم گندله و احیا، قیمت‌های بهتری برای گندله حاصل شود. درآمدهای شرکت اصلی در سال ۱۴۰۲ به حدود ۹۸ هزار میلیارد تومان رسیده که ۵۵ درصد رشد را نشان می‌دهد. سود ناخالص به ۱۹ میلیارد تومان و سود خالص به ۱۸ میلیارد تومان رسیده که به ترتیب ۱۱ و ۹ درصد رشد داشته‌اند.

ایشان در ادامه افزود و گفت: درآمد عملیاتی شرکت به ۱۰۱ هزار میلیارد تومان رسیده که ۵۱ درصد افزایش نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد. سود ناخالص و سود خالص تلفیقی نیز به ترتیب ۳۲ هزار میلیارد تومان و ۲۲ هزار میلیارد تومان بوده که رشد‌های ۴۲ و ۱۹ درصدی را تجربه کرده‌اند. دارایی‌های غیرجاری شرکت از ۴۱ هزار به ۶۴ هزار میلیارد تومان و دارایی‌های جاری از ۴۴ هزار به ۵۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافته‌اند. جمع دارایی‌ها نیز از ۸۶ هزار میلیارد تومان به ۱۲۲ هزار میلیارد تومان رسید که رشد ۳۶ درصدی داشته است.

مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی گل گهر، از پیشرفت‌های قابل توجه و گام‌های استوار این شرکت در مسیر تبدیل شدن به یک هلدینگ بزرگ خبر داد و گفت: پروژه IPCC شرکت گهرزمین، که با هدف پایداری تولید و کاهش هزینه‌های بهره‌برداری طراحی شده، در مراحل پیشرفته‌ای قرار دارد و انتظار می‌رود که دو خط تولید آهن اسفنجی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد، به زودی به بهره‌برداری برسند.

ایشان از راه‌اندازی واحد مگامدول ۳ میلیون تنی آهن اسفنجی به نام طوبی خبر داد و گفت: شرکت جهان فولاد سیرجان، که بیش از نیمی از سهام آن متعلق به گل گهر است، در مسیر بهره‌برداری از دو واحد احیای آهن و واحد مگامدول جدید در آبان ماه قرار دارد.

ایشان در خصوص بخش انرژی اظهار داشت: شرکت گهر انرژی با موفقیت واحد اول خود را به بهره‌برداری رسانده و در حوزه مدیریت منابع آب،گاز و برق، با استفاده از منابع خلیج فارس و دو خط گاز، نقش مهمی در تامین انرژی پایدار برای منطقه ایفا کرده است.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در پایان خاطر نشان کرد: مذاکرات برای صادرات یک تا ١.۵ میلیون تن محصول ورق در جریان است که امید می رود در سال ۱۴۰۶ به ظرفیت کامل برسد.

لینک کوتاه :
کد خبر : 59011
نوشتن دیدگاه

درباره پایگاه خبری اقتصاد سرآمد آنلاین

پایگاه خبری اقتصاد سرآمد آنلاین (به اختصار سرآمد آنلاین) داراي مجوز در كشور كه 22 آبان 1391 از هيأت نظارت بر مطبوعات كشور مجوز انتشار گرفت و رسالت خود را آگاهی بخشیدن اقتصادی به مردم ایران می داند.